Spoštovani.

Obveščamo Vas, da trenerji lahko poravnate članarino DNT Ptuj za leto 2024 na:

Društvo nogometnih trenerjev Ptuj

Čučkova ulica 7

2250 Ptuj

TRR: SI56 04202-0000607254

znesek plačila: 20,00 EUR

koda namena: OTHR

Namen: Članarina 2024 za (ime in priimek)

sklic 00 20-2024

Plačana članarina je pogoj za prijavo na seminarje in izdajo licence v letu 2024. Trenerji ali klubi boste račun (na vašo željo) prejeli preko e-pošte po izvedenem plačilu.

Spoštovani,

v organizaciji Sekcije za psihologijo športa Društva psihologov Slovenije bo 14. in 15. decembra 2023 v Ljubljani potekal mednarodni kongres »Šport skozi oči psihologije«. 

Na letošnjem kongresu bomo s sodelovanjem priznanih slovenskih in tujih strokovnjakov osvetlili širše vidike športne psihologije. Razpravljali bomo o vlogi in vplivu psihologije v okolju mladih športnikov, pa tudi o vlogi staršev v športu. Poleg klubskega in reprezentančnega okolja se bomo dotaknili tudi uporabe športne psihologije v šolskem okolju, pri pouku športne vzgoje, ter v kontekstu rekreativnega športa. Osredotočili se bomo na temo ustvarjanja varnega okolja za športnike, predstavili bomo vidike duševnega zdravja in najnovejše podatke o duševnem zdravju slovenskih športnikov.

Kotizacija znaša 50 EUR (za študente 30 EUR) ter vključuje udeležbo na obeh dneh kongresa, kongresno gradivo in kavo med odmorom.

Kongres je namenjen vsem, ki prepoznavate pomembnost vloge športne psihologije v različnih aspektih športa, pa tudi tistim, ki se morda do sedaj v to področje še niste poglobili. Ker smatramo, da so vsebine uporabne in relevantne tudi za vaše delo, vas vljudno vabimo k udeležbi ter vas vabimo k deljenju informacije o dogodku vsem, ki menite, da bi jih to zanimalo.

Več o samem kongresu, predavateljih ter programu lahko najdete na tej povezavi, kjer je prav tako dostopna prijavnica

                                                                       

Športni psihologi Sekcije za psihologijo športa 

Društva psihologov Slovenije

Spoštovani.

 

Za tekmovalno sezono 2023/2024 lahko trenerji ali klubi oddate zahtevek za izdajo trenerske licence izključno preko sistema Regista. Predlagamo, da svoje vloge oddate čimprej.

 

Na spodnji povezavi najdete navodila za vlogo za izdajo trenerske licence:

NAVODILA

 

Cena za izdajo licence C in B za sezono 2023/2024 na podlagi sklepa UO ZNTS-ja znaša:

- licenca C 59,50 EUR,

- licenca B 93,50 EUR.

 

Celoten cenik licenc za sezono 2023/2024 najdete TUKAJ.

 

V primeru, da trener nima potrebnih točk za izdajo redne licence (60 točk), lahko pridobi administrativno licenco, ki je dražja in jo lahko izda samo ZNTS (to velja samo pod pogojem, da trenerju v zadnjih treh tekmovalnih sezonah še ni bila izdana administrativna licenca).

 

Računi za licence bodo izdani izključno v Registi.

  

Več informacij o izdaji licenc najdete na spletni strani ZNTS: Licenciranje trenerjev (tekmovalna sezona 2023/2024) – Zveza nogometnih trenerjev Slovenije (znts.si)

 

Ponovno želimo spomniti vse trenerje, da so se dolžni vpisati v Razvid športnih delavcev (v nasprotnem primeru trenerji kršijo Zakon o športu). Vsi trenerji, ki so pridobili strokovna usposobljenost pred zadnjo spremembo Zakona o športu (30. 5. 2017) so dolžni opraviti dousposabljanje, katerega imajo možnost opraviti preko spletnih razpisov (npr. FŠ LJ) ali pri izvajanju usposabljanja za naziv UEFA C in UEFA B, ki ga izvaja oddelek za usposabljanje strokovnih kadrov pri NZS.

 

Za dodatne informacije lahko pokličete na 041 459 650 (Boštjan Zemljarič).

Kontaktirajte nas

DNT Ptuj
Čučkova ulica 7
Ptuj, 2250

GSM: 041 785 196 Marko Roškar (predsednik)

GSM: 041 459 650 Boštjan Zemljarič (sekretar)
Email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Upravni odbor

Predsednik: Marko ROŠKAR

Podpredsednik: Sandi MERTELJ

 

 Člani:

          Filip ŽNIDARIČ

          Martin POTOČNIK

          Marko AVGUSTINOVIČ

          Aleš JURČEC

          Gorazd ČERNILA

 
Nadzorni odbor

Predsednik: Drago PRELOG

Člana:

Boštjan ZEMLJARIČ

Marko MATIČ


Regijski tožilec

Darko JEZA

 

Sekretar: Boštjan ZEMLJARIČ

 

Predsednik Sveta zaslužnih trenerjev: Marjan LENARTIČ


Častna člana društva

Častni predsednik: Janko STREHER

Častni član: Ivan KLARIČ


Pravilnik o zasebnosti

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja. V DNT Ptuj cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke vedno skrbno varujemo. Vse posredovane informacije so varovane pred vdorom tretjih oseb, kar vam zagotavlja brezskrbno in nemoteno poslovanje s ponudnikom.Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo te spletne strani po spremembi ali dopolnitvi uporabnik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Varovanje osebnih podatkov pomeni:

- nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršen koli način.
- vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo nikoli posredovali tretji stranki.
- vaše kontaktne in osebne podatke lahko posredujemo tretji stranki, v kolikor boste v to privolili.
- ne bomo vam pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili.
- kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od katere koli naše e-pošte.

Vse naše spletne aktivnosti so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu itd.). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi o vas, kadar obiščete in uporabite našo spletno stran.

Avtomatično beleženje informacij (neosebni podatki)

Kadar koli dostopate na spletno stran, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Piškotki

S 15. junijem 2013 morajo spletne strani upoštevati spremembe glede rabe piškotkov, ki jih uvaja novi zakon o elektronskih komunikacijah ZEKom-1. Obvezna je prilagoditev piškotkov za vse imetnike spletnih strani.Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) VSE lastnike spletnih strani obvezuje, da od uporabnikov pridobijo SOGLASJE za uporabo piškotkov (cookies). To v praksi pomeni, da mora vsaka spletna stran, ki za svoje delovanje, analitiko, oglaševanje ali kakršno koli zbiranje podatkov uporablja spletne piškotke ali sorodne tehnologije, o tem obvestiti uporabnika in v določenih primerih od uporabnika tudi pridobiti privoljenje za to.

Kratke besedilne datoteke, ki jih spletno mesto pošlje brskalniku imenujemo “Piškotki” oz. angleško “Cookies”. Z njihovo uporabo si spletno mesto lahko zapomni podatke o vašem obisku. Na primer spletno mesto z izbiro jezika ali drugih nastavitev si bo tako zapomnilo vašo nastavitev in bo zato vaš naslednji obisk tega spletnega mesta lažji in uporabnejši. Brez uporabe piškotkov bi bila uporaba spletnega mesta dosti manj prijetna za obiskovalca.

 Piškotke in njihov namen lahko razdelimo v štiri skupine:
- nujno potrebni piškotki,
- uspešnostni piškotki
- namenski piškotki
- ciljni – oglaševalski piškotki

Upravljanje piškotkov v vašem spletnem brskalniku

V kolikor uporabnik ne želi uporabljati piškotkov, mu brskalnik ponuja možnost popolne kontrole nad uporabo piškotkov. V določenih brskalnikih lahko nastavite pravila za upravljanje piškotkov za vsako posamezno spletno mesto, zato da imate natančnejši nadzor nad svojo zasebnostjo. Tako lahko onemogočite piškotke z vseh spletnih mest razen piškotkov iz spletnih mest, ki jim zaupate. Ena od funkcij brskalnikov je tudi način brez beleženja zgodovine. V načinu brez beleženja zgodovine lahko brskate, če ne želite, da se obiski spletnih mest in prenosi shranjujejo v zgodovini brskanja in prenosov. Vsi piškotki, ustvarjeni v načinu brez beleženja zgodovine, se izbrišejo, ko zaprete vsa okna tega načina.

Nadzor piškotkov

Uporaba piškotkov je vaša samostojna odločitev. Odstranite jih lahko kadarkoli in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Lahko pa brskalnik nastavite tako, da piškotkov ne shranjuje. V nastavitvah vašega brskalnika si lahko ogledate vse informacije glede shranjevanja piškotkov.

 1. Piškotki prve osebe
To so piškotki, ki jih nastavi spletno mesto samo (domena, navedena v naslovni vrstici brskalnika) in ki jih lahko bere samo to spletno mesto. Ti piškotki se običajno uporabljajo za shranjevanje podatkov, kot so vaše priljubljene izbire, za ponovne obiske spletnega mesta.

 2. Piškotki tretje osebe
To so piškotki, ki jih nastavijo druge domene, ne domena, navedena v naslovni vrstici brskalnika, torej druge organizacije, ne lastnik spletnega mesta.   Med "piškotke tretje osebe" spadajo denimo tudi piškotki za zbiranje podatkov za oglaševanje in prilagajanje vsebin, pa tudi za spletne statistike. Ker piškotki tretjih oseb omogočajo širše preglede uporabnikovih brskalnih navad, štejejo za občutljivejše z vidika nedotakljivosti, zato vam večina spletnih brskalnikov omogoča prilagoditi nastavitve tudi tako, da vaš računalnik ne sprejema piškotkov tretjih oseb.

Oznaka piškotka Ime piškotka Namen Trajanje piškotka
_utma Google Analytics Uporablja se za razlikovanje uporabnikov 2 leti
_utmb Google Analytics Uporablja se za določitev seje 30 minut
_utmc Google Analytics Uporablja se za določitev seje Ob zaprtju brskalnika
_utmz Google Analytics Uporablja se za ugotavljanje vira obiskovalcev 6 mesecev

S klikom na katero od spodnjih slik najdete navodila o tem kako lahko izključite piškotke v vašem izbranem brskalniku.

Mozilla Firefox Internet Explorer Google Chrome Safari Opera

Več o Google Analytics piškotkih, njihovem trajanju in namenu lahko preberete na http://cookiestatement.eu/

Več o tem kako blokirati Google Analytics in kako to storiti najdete na povezavi tools.google.com

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej spletni strani sledijo smernicam:


Informacijske pooblaščenke RS (pdf)
Mednarodne gospodarske zbornice (pdf)

5.1. Kako si ogledate piškotke

Ker so piškotki običajne besedilne datoteke, jih lahko pregledujete z večino urejevalnikov besedil. Če želite piškotek odpreti, kliknite nanj. V nadaljevanju je seznam povezav za ogled piškotkov v različnih brskalnikih. Če uporabljate kak drug brskalnik, upoštevajte navodila za piškotke, ki veljajo zanj. Če uporabljate mobilni telefon, podrobnejša navodila poiščite v priročniku zanj.

5.2. Onemogočanje/omogočanje ali brisanje piškotkov

Če želite piškotke omejiti ali blokirati, to storite v nastavitvah brskalnika.

Če naj spletna mesta sploh ne shranjujejo piškotkov v vaš računalnik, lahko prilagodite nastavitve brskalnika tako, da vas bo pred shranitvijo vsakega piškotka opozoril. Nastavitve lahko prilagodite tudi tako, da bo brskalnik zavračal vse piškotke ali samo piškotke tretjih oseb. Katerikoli piškotek, ki je že shranjen v računalniku, lahko izbrišete. Načini prilagoditve nastavitev se razlikujejo po brskalnikih in računalnikih.

Vendar upoštevajte, da vam v primeru, če piškotkov ne želite imeti, ne moremo jamčiti, da bo spletno mesto delovalo popolno. Lahko izgubite nekatere njegove funkcije, nekaterih strani pa si morda ne boste mogli več ogledovati. Poleg tega se z zavrnitvijo piškotkov ne morete popolnoma zavarovati pred prikazom oglasov. Oglasi pač ne bodo več ukrojeni po vaših interesih in še pogosteje se bodo prikazovali.

Vsak brskalnik ima lasten postopek prilagajanja nastavitev. Po potrebi si za pravilno nastavitev pomagajte s funkcijo pomoči brskalnika, ki ga uporabljate.

Če želite onemogočiti piškotke v mobilnem telefonu, podrobnejša navodila poiščite v priročniku zanj.

Več o piškotkih lahko preberete na spletu, na http://www.aboutcookies.org/

6. Drugi/nepredvideni piškotki

Glede na način delovanja spleta in spletnih mest popolnega pregleda nad piškotki, ki jih prek našega spletnega mesta razširjajo tretje osebe, vedno ne moremo imeti. To še zlasti velja za tiste spletne strani, ki vsebujejo tako imenovane vdelane elemente: besedila, dokumente, slike ali kratke filme, ki jih je shranil nekdo drug, so pa prikazani na našem spletnem mestu ali prek njega.

Če na tem spletnem mestu naletite na kak piškotek, ki ni naštet na zgornjih seznamih, nas, prosimo, obvestite. Ali pa se obrnite neposredno na zadevno tretjo osebo in se pozanimajte o tem, kakšne piškotke uporabljajo in v kakšne namene, kolikšna je njihova življenjska doba in kako vam zagotavljajo zasebnost.

7. Kontakti

Od časa do časa je morda treba to izjavo nekoliko posodobiti, bodisi zaradi sprememb na našem spletnem mestu ali zaradi sprememb predpisov o piškotkih. Pridržujemo si pravico kadarkoli in brez vnaprejšnjega opozorila spremeniti vsebino izjave ali seznam piškotkov. Najnovejšo različico najdete na tej spletni strani.

Varnost

Spletno mesto http://dntptuj.si si močno prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

Mladoletne osebe

Mladoletne osebe ne bi smele prenašati kakršnih koli osebnih podatkov na spletne strani brez dovoljenja staršev ali skrbnikov. Spletno mesto http://dntptuj.si ne bo nikoli zavestno zbiral osebnih podatkov od oseb, za katere bi bil seznanjen, da so mladoletne, ali jih kakor koli uporabil ali jih razkril tretji stranki brez njihovega dovoljenja.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na nas. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali nas pokličite na  041 394 876.

Na podlagi vaše zahteve vas bomo obvestili - pisno in v skladu s primerno zakonodajo - kateri osebni podatki, če sploh kateri, so bili zbrani med obiskom spletne strani.

Objava sprememb

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na tem spletnem mestu.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.

aktualno 2

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Tukaj lahko potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

  
EU Cookie Directive Module Information