Spoštovani.

 

Društvo nogometnih trenerjev Ptuj organizira brezplačne izpopolnjevalne seminarje, ki bodo letos potekali ločeno po selekcijah.

 

Na seminarje se lahko prijavite samo preko informacijskega sistema Regista, kjer bodo posamezni seminarji pravočasno objavljeni. Pri prijavi bodite pozorni na rok prijave. Trenerji se lahko prijavite tudi na več seminarjev.

 

Akreditacija za posamezni seminar bo možna 30 minut pred pričetkom seminarja.

 

Vse podrobnosti o seminarjih najdete na spodnji povezavi:

 

Razpis

Spoštovani.

 

Za tekmovalno sezono 2023/2024 lahko trenerji ali klubi oddate zahtevek za izdajo trenerske licence izključno preko sistema Regista. Predlagamo, da svoje vloge oddate čimprej.

 

Na spodnji povezavi najdete navodila za vlogo za izdajo trenerske licence:

NAVODILA

 

Cena za izdajo licence C in B za sezono 2023/2024 na podlagi sklepa UO ZNTS-ja znaša:

- licenca C 59,50 EUR,

- licenca B 93,50 EUR.

 

Celoten cenik licenc za sezono 2023/2024 najdete TUKAJ.

 

V primeru, da trener nima potrebnih točk za izdajo redne licence (60 točk), lahko pridobi administrativno licenco, ki je dražja in jo lahko izda samo ZNTS (to velja samo pod pogojem, da trenerju v zadnjih treh tekmovalnih sezonah še ni bila izdana administrativna licenca).

 

Računi za licence bodo izdani izključno v Registi.

  

Več informacij o izdaji licenc najdete na spletni strani ZNTS: Licenciranje trenerjev (tekmovalna sezona 2023/2024) – Zveza nogometnih trenerjev Slovenije (znts.si)

 

Ponovno želimo spomniti vse trenerje, da so se dolžni vpisati v Razvid športnih delavcev (v nasprotnem primeru trenerji kršijo Zakon o športu). Vsi trenerji, ki so pridobili strokovna usposobljenost pred zadnjo spremembo Zakona o športu (30. 5. 2017) so dolžni opraviti dousposabljanje, katerega imajo možnost opraviti preko spletnih razpisov (npr. FŠ LJ) ali pri izvajanju usposabljanja za naziv UEFA C in UEFA B, ki ga izvaja oddelek za usposabljanje strokovnih kadrov pri NZS.

 

Za dodatne informacije lahko pokličete na 041 459 650 (Boštjan Zemljarič).

Spoštovani.

Obveščamo Vas, da trenerji lahko poravnate članarino DNT Ptuj za leto 2023 na:

Društvo nogometnih trenerjev Ptuj

Čučkova ulica 7

2250 Ptuj

TRR: SI56 04202-0000607254

znesek plačila: 20 EUR

koda namena: OTHR

Namen: Članarina 2023 za (ime in priimek)

sklic 00 20-2023

Plačana članarina je pogoj za prijavo na seminarje in izdajo licence v letu 2023. Trenerji ali klubi boste račun (na vašo željo) prejeli preko e-pošte po izvedenem plačilu.

aktualno 2

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Tukaj lahko potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

  
EU Cookie Directive Module Information