Spoštovani.

Obveščamo Vas, da trenerji lahko poravnate članarino DNT Ptuj za leto 2024 na:

Društvo nogometnih trenerjev Ptuj

Čučkova ulica 7

2250 Ptuj

TRR: SI56 04202-0000607254

znesek plačila: 20,00 EUR

koda namena: OTHR

Namen: Članarina 2024 za (ime in priimek)

sklic 00 20-2024

Plačana članarina je pogoj za prijavo na seminarje in izdajo licence v letu 2024. Trenerji ali klubi boste račun (na vašo željo) prejeli preko e-pošte po izvedenem plačilu.

Spoštovani,

v organizaciji Sekcije za psihologijo športa Društva psihologov Slovenije bo 14. in 15. decembra 2023 v Ljubljani potekal mednarodni kongres »Šport skozi oči psihologije«. 

Na letošnjem kongresu bomo s sodelovanjem priznanih slovenskih in tujih strokovnjakov osvetlili širše vidike športne psihologije. Razpravljali bomo o vlogi in vplivu psihologije v okolju mladih športnikov, pa tudi o vlogi staršev v športu. Poleg klubskega in reprezentančnega okolja se bomo dotaknili tudi uporabe športne psihologije v šolskem okolju, pri pouku športne vzgoje, ter v kontekstu rekreativnega športa. Osredotočili se bomo na temo ustvarjanja varnega okolja za športnike, predstavili bomo vidike duševnega zdravja in najnovejše podatke o duševnem zdravju slovenskih športnikov.

Kotizacija znaša 50 EUR (za študente 30 EUR) ter vključuje udeležbo na obeh dneh kongresa, kongresno gradivo in kavo med odmorom.

Kongres je namenjen vsem, ki prepoznavate pomembnost vloge športne psihologije v različnih aspektih športa, pa tudi tistim, ki se morda do sedaj v to področje še niste poglobili. Ker smatramo, da so vsebine uporabne in relevantne tudi za vaše delo, vas vljudno vabimo k udeležbi ter vas vabimo k deljenju informacije o dogodku vsem, ki menite, da bi jih to zanimalo.

Več o samem kongresu, predavateljih ter programu lahko najdete na tej povezavi, kjer je prav tako dostopna prijavnica

                                                                       

Športni psihologi Sekcije za psihologijo športa 

Društva psihologov Slovenije

Spoštovani.

 

Za tekmovalno sezono 2023/2024 lahko trenerji ali klubi oddate zahtevek za izdajo trenerske licence izključno preko sistema Regista. Predlagamo, da svoje vloge oddate čimprej.

 

Na spodnji povezavi najdete navodila za vlogo za izdajo trenerske licence:

NAVODILA

 

Cena za izdajo licence C in B za sezono 2023/2024 na podlagi sklepa UO ZNTS-ja znaša:

- licenca C 59,50 EUR,

- licenca B 93,50 EUR.

 

Celoten cenik licenc za sezono 2023/2024 najdete TUKAJ.

 

V primeru, da trener nima potrebnih točk za izdajo redne licence (60 točk), lahko pridobi administrativno licenco, ki je dražja in jo lahko izda samo ZNTS (to velja samo pod pogojem, da trenerju v zadnjih treh tekmovalnih sezonah še ni bila izdana administrativna licenca).

 

Računi za licence bodo izdani izključno v Registi.

  

Več informacij o izdaji licenc najdete na spletni strani ZNTS: Licenciranje trenerjev (tekmovalna sezona 2023/2024) – Zveza nogometnih trenerjev Slovenije (znts.si)

 

Ponovno želimo spomniti vse trenerje, da so se dolžni vpisati v Razvid športnih delavcev (v nasprotnem primeru trenerji kršijo Zakon o športu). Vsi trenerji, ki so pridobili strokovna usposobljenost pred zadnjo spremembo Zakona o športu (30. 5. 2017) so dolžni opraviti dousposabljanje, katerega imajo možnost opraviti preko spletnih razpisov (npr. FŠ LJ) ali pri izvajanju usposabljanja za naziv UEFA C in UEFA B, ki ga izvaja oddelek za usposabljanje strokovnih kadrov pri NZS.

 

Za dodatne informacije lahko pokličete na 041 459 650 (Boštjan Zemljarič).

aktualno 2

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Tukaj lahko potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več

  
EU Cookie Directive Module Information